od miss » Pet Avg 04, 2006 14:18
1. ok je sistem za spiskom, ali ja sam to vise mislio kao pustanje pesama koje nikada nisu pustane na takvim skupovima, ili su bar jako retko pustane...zato sam i oduvek predlagao angel's breath... bila je jednom prilikom izlozba u onoj galeriji 'ozon', ili kako vec, posvecena katarini, i tu sam cuo 7 dana u verziji sa tekstom na engleskom, mozda bismo mogli da pokusamo da pronadjemo i tako nesto.... u svakom slucaju, samo da ne bude nesto vec hiljadu puta vidjeno... mozda pustanje live verzija iz doma ili kulusica...?
2. nije tesko nabaviti video bim kao spravu, tu ne bismo imali mnogo problema... sto se tice snimaka, ja, takodje, znam samo za nekoliko koncerata koji su dostupni... ali sam, cini mi se na studiju B ili tako negde, jednog dana video nekoliko spotova ekv-a, tipa, dum dum, anestezija itd....mogli bismo otici na par televizija, narocito tih koje imaju obicaj da pustaju muziku i spotove, npr. politika, s B, metropolis...., i zamoliti ih da nam ustupe nekoliko snimaka.... verujem da ne bi bio problem.....
3. sa zikom nisam imao do sada kontakta, ali sam cuo za njegovo ogradjivanje i 'stav' prema ekv-u....znam da filigrani imaju dosta kontakata sa bivsim clanovima katarine, mogli bi biti od pomoci...... ideja o okupljanju 'prijatelja' je super i ne izbija mi iz glave vec dosta dugo, ali bi to moglo biti dosta tesko za organizovati,...ipak, nista ne gubimo ako pokusamo....
4. veruj mi, energije i zelje ima vise nego dovoljno, bar sto se mene tice...kada kazem mene, mislim i na relikviju kao celinu... pitanje je samo koliko postoji zelje kod drugih ljudi...koliko, zapravo, katarina znaci ljudima ovog grada, tj ljudima koji vole muziku, koji su odrastali uz ekv i kompaniju, i, pre svega, koliko su spremni da se podignu i ucine nesto?
ljudi sa kst foruma imaju, kao sto vidim dosta dugo inicijativu da naprave to vece ekv-a, ali cini mi se, kao da ne idu dalje od toga...dosta se prica, malo se radi... ako sam stekao pogresan utisak, jos bolje, bice mi drago ako je tako....mada primecujem da ih i ne zanima preterano tribute, vise obicno vece, bar po ovom glasanju..... jedino sto ja znam jeste da jedva pamtim poslednje ekv vece u kst-u, koji je nekada to organizovao svakog 5. novembra, u svakom slucaju dosta cesto.... a i, svi ovi tribjuti sto smo organizovali, sto je radio miz, sto ponekad rade filigrani, dolce vita...sve mi to deluje dosta bledo...sve su to ok svirke, ali mislim da ekv zasluzuje malo vise od toga....
5. da, iz relikvije... ne radim u kst-u, ali tragam za ljudima koji rade.....[/list]
vetar dise gde hoce...