Strigor Moroi je napisao:Staro jeste.... Ali ajd probaj da mi nadjes novi bend koji je nadmasio Beatles, Pink FLoyd, Hendrix-a ili Rolling Stones
Kakva je to retorika ? Za 50 godina mozemo da prichamo o tome, kada ovi novi pravci 'omatore'.
Ja ne znam koji tje od novih bendova trajati, ali mislim da je glupo bilo shta retji vezano za budutjnost. Moratje neko da ostane od ovoliko bendova koji trenutno na sceni.
Takodje smatram da je glupo povlachiti paralelu
nekad i sad oko nechega shto je
diskutabilno, bez pravih osnova da bi dokazali svoje tvrdnje za neshto shto je
totalno nebitno. [ nadam se da se setjash Hectorovih "Himalaja", haha ]
To shto je nekada bilo, vishe nije, napredovali smo (/ili nismo), ali definitivno idemo dalje.
Verujem u slobodu mishljenja. Imam i ja par stvari s polovine proshlog veka koje volim, ali izbegavam da kazem da je neshto glupo zato shto je je onakvo u kojem je vremenu snimljeno.
[ npr, '40-te, ratno i posleratno doba, ili nase '90-te, sankcije i kriza na svim nivoima. ]
Sachekacu, pa tju videti, a do tada drzim se ja moje playliste. Trazenje novih bendova, sa povremenim vratjanjem u mladost i proshlost ..
Moj mali dodatak temi:
Gledao sam juche na Youtube, Nat King Cola po nagovoru devojke.
Sledio sam se kada sam chuo "the christmas song".
Negde u nekom fragmentu mozga mi je ostala pesma .. ne setjam se kada sam je chuo prvi put, ali definitivno sam je chuo kada sam bio mali.
Ajd i
linkkk da ostavim
Malo starije od 50, tachnije 1946 i vredi pogledati (josh jednom).
Note to myself:E tako, duzi post posle 100 god.