SleepwalkeR je napisao:znachi,sve u svemu shmeker si ??

Macan_KST je napisao:zato sto je to mlado,neiskusno,neizivljeno,lakoverno,dobrocudno,kadkad bezobrazno...
Macan_KST je napisao:zato maloletnice dolazim cuvajte se...uzivam sa vama uzivajte i vi samnom! Cekam vas rasirenih ruku
Ma ajde molim te,pa one su u ovom 21. veku postale gore od nas muske populacije.To bre nista ne slusa,kad joj se nesto govori.VOJVODA je napisao:Jel' ti verujes u ovo? Jedino tacno je da su mlade i neizivljene, i skoro uvek bezobrazne.
zato maloletnice dolazim cuvajte se...uzivam sa vama uzivajte i vi samnom! Cekam vas rasirenih ruku
Pa i lici sve u svrhu zezanja...Steta sto nemam "paint" da nacrtam ovoj metu preko cela(inace ona je sledeca).VOJVODA je napisao:Bez ljutnje, ali ovo lici na one oglase koji se mogu videti na mizickim kanalima i sl.
Ako, ako...ja bas i sanjam da imam gomilu dece koja ce da mi trce po kuci.Jedan od uzora mi je i onaj gitarista (medju trojicom naljboljih u svetu,svira dzez i bluz ne znam kako se zove...nesto kao Stiv... bla bla nebitno).E on se bavi pcelarstvom prodaje med,pomalo mu kaplje neka para od muzike(posto dzez nije profitabilan) i ima osmoro dece...milica je napisao:e ti sto vole maloletnice, po pravilu na kraju dobiju 3 cerka pa im kukala majka
Macan_KST je napisao:Pa 70%-80% ja sam sa tim procentom zadovoljan.Nekad mi je vece bas neuspesno.ali to se bas retko desava.anelej84 je napisao:a cisto informisanosti radi, procenat uspesnosti tvojih "operacija" je?
aj zanima me ta tvoja statistika posto ti je ocigledno ostalo apsolutno nebitno...
Macan_KST je napisao:Ma ima i boljih,ali se ja ne zalim...SleepwalkeR je napisao:znachi,sve u svemu shmeker si ??Hvala ti mama sto si me ovakvog rodila.
Veliki_Zli_Crni_Vitez je napisao:sta koj mali smorena devojka trazi u kstu....samo zauzima prostor...
VOJVODA je napisao:Veliki_Zli_Crni_Vitez je napisao:sta koj mali smorena devojka trazi u kstu....samo zauzima prostor...
Apsolutno se i potpuno slazem sa ovom konstatacijom.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost