Pedja je napisao:Mislim, trazite da se ne vrte iste stvari,(a ne vrte se vishe(toliko)) i trazite da Vam se po0sti neshto shto znate.
Jolanda je napisao:Ja bih licno odlepila od srece kad bih otishla u petak i kad ne bih prepoznala nijednu jedinu pesmu...Kao cujete neshto u kst-u shto ne znate shta je pa dodjete gajbi i skidate sa neta kao sumanuti...uf,kakav je to bozanski osecaj...
dooshan je napisao:Ae h8eri, poostite mooda, svratite sada u Petak, menjam Mishu u Bashti pa da chujem te ultra-mega-giga-Drugachije stvari..
/trep trep (:
dooshan je napisao:Ae h8eri, poostite mooda, svratite sada u Petak, menjam Mishu u Bashti pa da chujem te ultra-mega-giga-Drugachije stvari..
/trep trep (:
Jolanda again je napisao:@ Sleep. Ne,dj-evi ne pushtaju ono shto publika voli niti ono shto oni vole vec pushtaju ono shto prolazi vec godinama unazad.Nema kontakta sa publikom,nema vajba,sve je jedna ogromna diskoteka sa shljashtecom kuglom i prashnjavim zastarelim diskovima.I naravno da za to nisu krivi dj-evi ,bar ne samo dj-evi,i naravno da svi mi skacemo i rezemo se na stare stvari jer ako to ne radimo necemo znati ni zashto smo doshli.I,naravno, da necu da izlazim iz bashte/kluba i mrshtim se kao" stvar je losha",kao "dj nema pojma',sprckala bi mi se faca do sada od silnog negodovanja.Ali mi vishe ne mozemo da govorimo o ovom klubu kao nekom mestu koje voli inovacije,koje prati shta se zbiva na muzickoj sceni,gde mozesh cuti neshto frishko i zaj.ebano...O,tome ja pricam...Shteta shto toga vishe nema...
SleepwalkeR je napisao:ko cheka shansu taj i docheka!
@ jolanda: imala si neshto novo,sveze u kstu..eto npr insomnia gde je brit vrteo neke stvari koje se inache ne pushtaju u kstu,a totalno su za djusku..eto i nove vecheri mozda..eto vam i brits sam po sebi..ali da se vratim malo na veche koje sam predhodno pomenuo..
svi prichate kako zelite neshto novo,fresh..&$%#~,ne slushate elektroniku,ali to je bio pokushaj necheg novog..i pojavili ste se ??niste.pa shta onda?
o kakvim onda vajbovima prichate..imate svoje vecheri gde gotivite da dolazite i to je to..dj-evi vam vrte na uvce ono shto mozete inache i sigurno slushate kuci svaki dan i vama je lepo..
opet @ jolanda: da,mrshti se,izadji napolje kad je neka losha stvar..to je po meni sasvim normalno,i tu za dj-a nema ljutnje..neka vrsta kritike je to u svakom sluchaju!
al evo dosta..necu vishe da kenjam po vama....kazem opet,imali ste priliku za neshto novo u kstu,ali ta prilika je propala,uzivajte u svojoj gitarskoj muzici koja ochito nazaduje,barem po izdanjima koja sam ja preslushavao..
pozz
Pojavila sam se na Insomniji i igrala dok nas nisu oterali i to ne zato shto je Brit meni drag drugar vec zato shto su mi dragi diskovi koje sheta po torbicama
Ne znam zbog cega se dogadjaju takve stvari,zbog cega ljudi koji dovode kojekakve inostrane dj-eve iz svih branshi elektronske muzike,kad se dohvate diskova sa gitarskim zvukom to rade mnoogo bolje od drugih..
SleepwalkeR je napisao:Pojavila sam se na Insomniji i igrala dok nas nisu oterali i to ne zato shto je Brit meni drag drugar vec zato shto su mi dragi diskovi koje sheta po torbicama
znam da si bila..aludirao sam na druge ljudeNe znam zbog cega se dogadjaju takve stvari,zbog cega ljudi koji dovode kojekakve inostrane dj-eve iz svih branshi elektronske muzike,kad se dohvate diskova sa gitarskim zvukom to rade mnoogo bolje od drugih..
aj da ti objasnim i ovo...npr...zurka na otvorenom...imash opciju..da dovedesh Carl Cox-a ili npr mene ..koga bi dovela ??choveka koji ima ime,koji ce privuci masu,ili mene koji nemam ime,a mozda bolje vrtim od njega i energichnije??
pa naravno da cesh izabrati vec postojeci brend..puknesh i 2000e za samo dovodjenje..ali vratish mnogostruko...
eto to se deshava...nebitno da li je u pitanju elektro ili gitarska muzika
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost