ragnanor_nntar je napisao:Ko zheli da smuva neshto u KSTu.....pa shanse da neko normalan to radi...
Exactly...

ragnanor_nntar je napisao:Ko zheli da smuva neshto u KSTu.....pa shanse da neko normalan to radi...
Mitza_Aktziya je napisao:mansoldworld je napisao:Chuo sam da je jedna osoba pravila neko so call oqpljanje u petak ispred ,iza ili oko Kst-a a ja nisam dobio poziv ...
c c c c
Ako misliš na subotu-htela sam, ali nisam imala na šta da te pozovem, nemaš ni MySpace, ni MSN, ni ICQ, a na 4umu te nije bilo; očekivala sam da ćeš namirisati pivo i pojaviti se....nemoj da se ljutiš, evo odužiću ti se-dugujem ti odredjenu količinu piva(ko li ti ne duguje?) jel može?
milica je napisao:All_Destroyer je napisao:A mene nisi zvao?!?!?!
Stokogadeseronjosmradu![]()
Priznaj da si prestao da budesh mod jer sam ti ja mnogo nedostajao![]()
U petak je Vojvodi rodj, pa cu biti u rupchagi. 15-og dolazim na redovno, a skidam se 30-og.
Pozz!!!
uuuu... drzim te za rec....
All_Destroyer je napisao:milica je napisao:All_Destroyer je napisao:A mene nisi zvao?!?!?!
Stokogadeseronjosmradu![]()
Priznaj da si prestao da budesh mod jer sam ti ja mnogo nedostajao![]()
U petak je Vojvodi rodj, pa cu biti u rupchagi. 15-og dolazim na redovno, a skidam se 30-og.
Pozz!!!
uuuu... drzim te za rec....
Ti to necesh da vidish, budi sigurna.
Skidam se samo pred onima do kojih mi je stalo.
Ako ti ni ta rechenica nije jasna, onda ovako: OSTAV, BRE!!!
VOJVODA je napisao:All_Destroyer je napisao:U petak je Vojvodi rodj, pa cu biti u rupchagi.
Зашто, не желиш да славиш са мном?
, pa su verovatno na intenzivnoj nezi... Negde u Padinjaku...me je napisao:With their eyes torn from their sockets...
milica je napisao:ma bre nisam se ja skidala! a vi ste imali grupni striptiz kod Vasketa na zurci prosle godine i ne pravite se naivni...
NeverBorn je napisao:Puritanci ...
Devojchica_Iz_Vode je napisao:milica je napisao:ma bre nisam se ja skidala! a vi ste imali grupni striptiz kod Vasketa na zurci prosle godine i ne pravite se naivni...
Vidish, na ovo sam potpuno zaboravila...bilo je zanimljivo
milica je napisao:ma bre nisam se ja skidala! a vi ste imali grupni striptiz kod Vasketa na zurci prosle godine i ne pravite se naivni...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost