ragnanor_nntar je napisao:Duuude!!! you like make us look old!!!!
ragnanor_nntar je napisao:nemoj da se vadish klinac...dobitjesh batine od stare ekipe ako ih &$%#~, i ti to dobro znaaash!!!![]()
uglavnom me &$%#~ odredjena zhenska osoba za razliku od tebe koji sam sebe &$%#~ u mozak
NeverBorn je napisao:pogledajte sliku. potrudite se da je prochitate, vredi ...
P0rn0 priche iz davnina
Jolanda again je napisao:kad se setim da se uvece ishlo u kst a popodne na svirke i izlozbu stripova u skc,pa svirke u Grafickoj,Politehnickoj,Drapshinu,Devetoj dodje mi da placem i urlam na ovo shto sada zaticem...Ali jedno loshe vece vuce drugo loshe vece i tako dodjosmo do danashnjeg stanja(s.ranja).
NeverBorn je napisao:Jolanda again je napisao:kad se setim da se uvece ishlo u kst a popodne na svirke i izlozbu stripova u skc,pa svirke u Grafickoj,Politehnickoj,Drapshinu,Devetoj dodje mi da placem i urlam na ovo shto sada zaticem...Ali jedno loshe vece vuce drugo loshe vece i tako dodjosmo do danashnjeg stanja(s.ranja).
ono shto sam podvukao je dokaz, da ljudi evoluiraju; ili mozda je prikladniji izraz: Ostare ???
Vecheri nisu sranje, a mogu da ti objasnim zashto u par rechi/rechenica.
Rehenica koju je moj drugar meni rekao (a on je to ukrao od nekoga, kao shto ja sada chinim): *ebesh dobru Pi**u pa ti doyadi. Shto tje retji, mi smo u takvim godinama gde stvari koje su konstantne pochinju da smaraju, koliko god one bile dobre.
KST je od samog postanka forsirao alternativnu muziku (sve ono shto ne mozesh da svrtash nigde), ali ne toliko alternativnu da 99% ljudi nema pojma koji su to bendovi.
Znachi po0shtao se mainstream (i sda se po0shta)americhki ili pro-evropski.To je mozda ovde bilo alt. ali tamo nije ... To se deshava i sada, po0shta se mainstream zapadnih zemalja i sada to "Vama" predstavlja problem ??? Izaziva reakcije tipa : "KST mi je smor" Mislim, koliko Vas dolazi u KST da bi chulo ono shto slusha qtji ??? tipa, dotjitju KST u sredu samo d bih cho par pesama od (lo0pam) Azre.
Jbt, to je kao da idesh do svoje keve na posao da je vidish shta radi, a ceo dan si je gledao qtji ... Jbt, promenite neshto u zivotu, ima zivota i pored KST-a ima muzike i pored Bili Ajdola ...
O ovom malchice razmislite.
anelej84 je napisao:pun forum bivsih kst-ovaca
sta vam se desilo ljudi?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost