Evo može kao prva tema: Koji ste film poslednji gledali?
Ja sam poslednje gledala "John Taker must die"

za neupucene, sirile su se glasine da je Max Shreck koji je glumio vampira u Nosferatu-u zapravo pravi vampir i da su neke scene realne :shock: po tome je i snimljen film Shadow of the vampire koji je gotmog vec pomenuo.. treba ga odgledati.. naravno ispostavilo se da to nije istina, verovatno je u pitanju samo urbana legenda i/ili marketinggotmog je napisao:@ganjacica & Ludak - pa ja bi pre izabrao Nosferatu-a iz 1922. kao najbolji film sa Drakulom (tj. vampirima, s izuzetkom Karpentera), taj film je pratilo toliko freaky stvari... Najbolje se ceni ako se posle njega odgleda Shadow of The Vampire sa Dzon Malkovichem (o snimanju Nosferatu-a)...
slazem se, film je SAVRSEN.. pljuju ga jedino zbog razlike sa knjigomAll_Destroyer je napisao:LotR (da, da, znam da ce sada vas 2000 pajsera da mi objashnjava kako sam u zhivotnoj zabludi - I don't care!)
Ooo da... Abre Los Ojos obavezno odgledati.. mnooogo je bolji od svog rimejka Vanilla Sky sa glupavim Tom Kruzom..Pilence je napisao:Anyway...meni je jedan od omiljenih režisera Alejandro Amenabar...režirao je The Others kao najpoznatiji, jer je za englesko govorno područje...Abre los ojos iliti Otvori oči, iliti poznati "rimejk"Vanilla sky...
ludak_od_marcipana je napisao:slazem se, film je SAVRSEN.. pljuju ga jedino zbog razlike sa knjigomAll_Destroyer je napisao:LotR (da, da, znam da ce sada vas 2000 pajsera da mi objashnjava kako sam u zhivotnoj zabludi - I don't care!)meni ta komercijalizacijasa sve izmenama uopste ne smeta.. to je ipak samo jedan aspekt posmatranja filma.. film kao film, kao celina za sebe je &$%#~..
All_Destroyer je napisao:Moja draga non-stop prigovara zbog skenjavanja Sarumana na pochetku treceg dela, te nece biti "Chishcenja Okruga", blablabla...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju