Evo ovako, ova tema je tu da bi svi zajedno komentarisali sve ono sto mozete videti na medijima u Srbiji a i sire

Nema ogranicenja. Bilo da se radi o dnevnoj stampi, strucnim casopisima, internetu televiziji ili necem trecem. Dakle....
Rejector je napisao:eh da zaboravih da napomenem kurir i press... koji su dno dna zaista
payche je napisao:Rejector je napisao:eh da zaboravih da napomenem kurir i press... koji su dno dna zaista
zasto dno dna?... najprodawanije su novine...
znaci pisu ono sto ljudi vole da citaju...
e sad sto je Srbija puna ljudi koji su dno dna i koji samo vole da citaju tracewe, i lose stwari to je drugo nesto...
ja kurir i press smatram strasno uspesnom firmom koji plasiraju ono sto ljudi zele da cuju
milica je napisao:pa politika i mediji su prilicno usko povezanim, posebno jer su ovi drugi glavno orudje ovih prvih. naravno, uvek postoje stvari koj javnost nikada nece saznati, politicke intrige, smene, preokreti i raznorazne mutljavine koje se desavaju iza kulisa ni ne treba da nas preterano zanimaju. Ono sto mediji treba da prenesu jesu cinjenice o tome kakvo je opste stanje u drzavi i van nje, a ne bilo kakve klasifikacije - ko su pobednici, izdajnci, ko je narkoman a ko je rekao sta za cije butkice, jer kao sto Strigor rece to je cisto mazanje ociju narodu. Novinar je POSMATRAC, ne analiticar, ne teoreticar, ne navijac.
Onovni problem u nasem novinarstvu, kao i u mnogim drugim profesijama jeste odsustvo profesionalizma. Mi bismo sa svima da se intimiziramo, da drzimo stranu, izjasnjavamo se, i da u sve guramo nos.
Rejector je napisao:ja koliko znam ne da je rasformiraju, vec da uvedu profesionalnu vojsku.. a ne da ginu mladi i neobuceni regruti... kao sto su do sad
ne moras da se slozis... nisam odsluzio vojsku... ali sam slusao razne price od ljudi koji su bili u ratu 90=ih godina... i tvrde da su najvise klinci poginuli jer nisu bili dovoljno obuceni pa su leteli ko muve bez glave... kada ime neko od "glavesina" naredi svesno zrtvujuci njihove zivote.... samo sam to hteo da kazem....All_Destroyer je napisao:Rejector je napisao:ja koliko znam ne da je rasformiraju, vec da uvedu profesionalnu vojsku.. a ne da ginu mladi i neobuceni regruti... kao sto su do sad
Iako deluje kao offtopic, nije, jer:
2. Ginu mladi i neobuceni regruti? Jesi li odsluzhio vojsku pa znash da l' smo obucheni ili neobucheni? Nije ovo prepucavanje, nego ti lepo kazhem, obucheni smo kako treba. I vec sam bio u KZB-u na strazhi, tako da, kao shto vidish, nisam poginuo. Ne slazhem se sa tobom nikako.
.
milica je napisao:Mene najvise nervira to sto casopisi tipa Skandal ili Svet, koji sa svojim naslonim stranama komotno pariraju bilo kom @@@@ casopisu, stoje potpuno opusteno na kiosicima, i deca ih kupuju. Sto se uopste ne zna kad smeju a kad ne smeju da se na tv-u puste filmovi sa onim scenama, i onda ni ne cudi sto jedanestrorica cetrnaestogodisnjaka siluje svoju vrsnjakinju. I ispadne da je sve to bilo dobrovoljno. Uhhhhhhh kako sam popi zdela!
Slobodan Macedonic je napisao:...Pa shto se onda uopshte chudimo shto nam vishe i ne stizhu avanture, kada se danas umesto Mikija, Shilje i Paje osnovcima sa kioska smeshe chike i tete u pozama koje ni Kama-Sutra nije uspela da opishe, i kada se u njihovim dzhepovima umesto klikera i zhvaka nalaze prezervativi i pljuge..."
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju