Jolanda again je napisao:Ova tema ne treba da postoji...Ako krenemo da se ubijamo mislim da bi DJ bio na kraju moje liste...Ne znam,nekako mi se cini da su ljudi sa najmanje kvalifikacija dali sebi za pravo da pljuju po ovom klubu kao shto su ljudi sa najmanje staza izlazenja u kst mnogo mocni na ovom forumu...Malo nelogicno,zar ne?!U svakom slucaju,pravi fanovi ovog kluba(dakle,NE TRENUTNI fanovi)nece se oglasiti na ovoj temi...
Izvinjavam se onima koji zasluzno stoje na svojim pozicijama u klubu i na forumu...Kako god, primecujem da je nekolicina ljudi koju sam vidjala u ovom klubu pre pet godina nastavila u njega i dalje da izlazi...
Hector je napisao:ako mene pitate 50 % ljudi koje znam iz kst + 3-4 osobe sa foruma smatraju da je DJ sasvim ne potrebna institucija tamo i da on stoji ispred necega samo reda radi a ustvari da svo bvreme slusamo play - listu MP3-a
NeverBorn je napisao:shto se tiche vrtenja iste muzike: Jel stvarno mislite da je DJ-evima zanimljivo kada vrte iste pesme ???
NeverBorn je napisao:5ak se uvek menja, ali kazem, nema ko da primeti.Kada je 80% KST pijano ili (izgleda) glo0vo.
Jolanda again je napisao: Jedino shto im istinski zameram je svima dobro poznato zlatno pravilo ovog kluba da se skoro uvek vrte iste stvari......Cast izuzecima
NikoKaoJa je napisao:al dzhabe swe to kad niko nije woljan da menja program
NikoKaoJa je napisao:hotjemo da se razbije monotonija, ne widim shta je kontradiktorno?
jel toliko teshko pustiti neku drugu pesmu od ratm-a osim killing in the name?
Devojchica_Iz_Vode je napisao:A mozhda svi treba malo da promenite mesto izlaska (:
mansoldworld je napisao:@NKJ
Zaboravila si Alice Cooper-Poison
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost